Har du evnerne der skal til for at blive FBI-agent?

Folk over hele verden har nu mulighed for at teste om de har de fysiske evner der skal til for at blive en FBI-agent i USA. Der findes en app med den fysiske fitness test, som potentielle FBI-agenter skal bestå for at opnå det eftertragtede job. Kan du bestå den?

Test om du kan blive en FBI-agent

FBI kræver at mænd og kvinder kan gennemføre en test med armbøjninger, mavebøjninger, et sprint på 300 meter og en løbetur på 2,4 kilometer. Måske lyder det ikke af meget, men der må ikke være mere end fem minutters pause mellem hver øvelse. Desuden varierer målet for mænd og kvinder.

Det handler om at score point. Jo bedre du gennemfører testen, desto flere point får du. Aspiranter skal opnå mindst 12 point, og der kræves som minimum et opnået point for hver af de forrige nævnte træningsøvelser. Det kræver i alt 20 point at blive en del af det taktiske program hos FBI.

Det handler derfor om at være i god form, og her kan du fokusere på meget mere end testens øvelser. Du kan f.eks. træne med en god crosstrainer for at forbedre din udholdenhed. Der er naturligvis andre relevante faktorer som f.eks. intelligens, og her er der fokus på fremtidens krige, som tidligere nævnt.

Bliv en del af det danske FBI

Ønsker du ikke at være på den anden side af Atlanten, men forblive i Danmark, kan du undersøge om du har hvad der skal til for at blive en del af det danske FBI. Her er der tale om et nyere koncept hvor Danmark har skabt en superenhed med indhold fra det der tidligere blev kaldt bagmandspolitiet.

I Danmark skal den nye efterforskningsenhed tage sig af de mest komplekse sager, da politiet alene har haft store udfordringer ved at løse dem.

Man kan forestille sig at der f.eks. er tale om mange af de sager, som er rykket fra slagmarken til digitale enheder. Det kan også være sager med kemiske og biologiske våben.

Den danske regering har planer om at den nye politikreds skal have op til 800 medarbejdere. Med masser af fysisk træning og forberedelse, kan det være at den drøm kan blive opfyldt for dig.