Fremtidens krig

For hundrede år siden var tabet af civile menneskeliv noget, som naturligt fulgte med det at være soldat, men forskerne siger nu, at i fremtiden vil krigen kunne udkæmpes uden tab af soldater eller civile, da droner og computere vil overtage meget af selve kampen.

Vi ser allerede droner, som er med til at bekæmpe fjender i dag. Det er dog primært de store lande som USA, Kina og Rusland, som bruger droner, men de er effektive, og de skaber kun tab hos fjenden. Det er jo hvad, der er meningen med krigen, nemlig at eliminere egne tab og sikre, at modstanderen mister nok til at give op.

I en fjern fremtid

Der vil måske i bedste Terminator-stil være robotter, som udkæmper slagene for os, og så er der fjernstyrede tanks.

Det er er dog i en fjern fremtid , men det er stadig i en fremtid, som forskerne mener er mulig, og som de målrettet arbejder mod. For det vil gøre, du ikke skal bruge så mange soldater, og det vil være en stor fordel, for så skal du ikke bruge så mange våben og så store kaserner, og der er ikke tab af menneskeliv på samme måde. Det er noget, som dem, som i dag har mistet familiemedlemmer og venner, ville ønske var opfundet for mange år siden, så de ikke stod tilbage med det savn og sorg, som de gør i dag.

Fremtidens krig vil ikke blive mindre grusom, end den er i dag, og der vil altid være civile, som kommer til at lide under krigens grusomheder.

Den eneste forskel vil være, at dem, som kommer til at forårsage de pinsler, ikke vil være soldater, som vi kender dem i dag, men folk, som sidder og kigger på en skærm måske mange hundrede kilometer væk og måske på den anden side af kloden – noget som i dag ikke er muligt.