Det historiske museum i London

Har du besøgt det historiske museum i London? Her vises både pistoler og våben fra gammel tid, og det er et museum, der er et besøg værd. Det er i øvrigt også alle pengene værd. Så hvis du er i London i nær fremtid, så anbefaler vi, at du besøger dette smukke sted. Det ligger ikke langt fra centrum, og museet har åbent alle ugens dage. Der er ikke noget at sige til, at det er et museum, der er velbesøgt, for det er utrolig spændende. Vi har selv efterhånden været der flere gange, og vi tror på, at vi også vil besøge stedet flere gange i fremtiden.

Det koster små hundrede kroner per person at komme ind på museet, og for disse penge får man store oplevelser. Det er et meget stort museum, og det betyder, at der er plads til flere hundrede mennesker ad gangen. Når man besøger museet, vil man også opleve, at det huser en lille café, hvor man kan sidde og hygge sig, ligesom man også kan få noget dejligt at drikke. Det er helt op til en selv, om man vil besøge caféen eller ej, men vi mener, at det er absolut anbefalelsesværdigt. Hvis

man er sulten, har man også mulighed for at købe en sandwich, og ellers kan man købe både boller og kager. Hvad man er til, bestemmer man helt selv, og det er tilmed ikke dyrt at besøge caféen.

Når man går rundt på gangene på museet, vil man opleve en god og spændende stemning. Man vil blandt andet blive præsenteret for våben fra 2. Verdenskrig, og hvis man kender lidt eller meget til denne tid, vil man blive meget beriget. Der er også både våben og pistoler fra tidligere tider, men særligt 2. Verdenskrig spiller en meget stor rolle på dette museum. Når man kigger nærmere på museet, vil man opleve, at det er bygget op omkring en længere historie, og når man følger de pile, der er på gangene i museet, så vil man opleve, at man bliver ført gennem et helt eventyr. Så bliver det ikke meget bedre.

Det historiske museum er et besøg værd for alle, og selv børn kan have rigtig stor glæde af at komme her. De kommer naturligvis ind til halv pris, og hvis man har et barn med, der er under to år, er det gratis for barnet at komme ind. Når man besøger museet, kan man glæde sig til nogle forrygende timer, hvor ens horisont vil blive udvidet. Det er sikkert heller ikke sidste gang, at både du og I sætter jeres ben på dette storslåede museum, der allerede har modtaget flere priser for dets spændende indhold. I rejsemagasinet Vagabond finder du mere inspiration til dine rejser til London.